suarez-griezmann-goalcom

Suarez nem biztos a Juventusban

A spanyol Sport szerint Luis Suarez még nem döntött arról, hogy szeretne-e a Juventushoz szerződni.

A legtöbb olasz és spanyol forrás az elmúlt pár napban biztos volt abban, hogy “El Pistolero” Torinóba tart, miután elintézte a szerződése felbontását a Blaugranával.

Valószínűleg ez a transzfer így csak egy kis összeget jelent így a klubnak, valahol 1.5 és 3 millió euró környékét emleget mindenki, mint átigazolási díj (plusz bónuszok), mivel az új edző, Ronald Koeman már közölte az uruguayi támadóval, hogy nem számít rá a következő idényben.

Mindazonáltal tegnap délután megjelentek az első kérdőjelek az üggyel kapcsolatban.

A Sport úgy tudja, hogy a tárgyalások megrekedtek, mivel valószínűleg ez az utolsó nagy dobása a 33 éves játékosnak, és ezért minden lehetőséget alaposan körbe akar járni.

A calciomercato.com úgy tudja, hogy a transzfer biztosan meghiúsul, ha Suarez nem szerez olasz útlevelet, mivel a nem EU-s helyeket már leosztották a csapaton belül (Weston McKennie kapta az utolsót).

Ezzel egyidőben Suarez posztolt az Instagramra, amelyen mosolyog és a Barcelonánál edz, olyan felirattal, hogy “Amíg FAKE NEWS terjed, én csak mosolygok”

Suarez nem az első opciója volt a Juventusnak és Andrea Pirlonak, aki a kezdetektől fogva a Roma csatárát, Edin Dzekot szerette volna a csapathoz csábítani.

Ez azonban meglehetősen nehéz ügynek bizonyul, hiszen a Roma csak akkor engedné el a rutinos csatárt, ha találna megfelelő utánpótlást, a kiszemelt Milik és csapata, a Napoli viszont nem túl készséges ez ügyben, így jelenleg kitartanak a fővárosiak a csapatkapitány mellett.

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!