Milik

Milik váratja Dzekot

Egyre több híradás szerint a Napoli és a Roma megegyezett Arkadiusz Milik ügyében egy 25 millió eurós vételárban, azonban a csatár még mindig a Juventushoz szeretne menni, annak ellenére, hogy a Bianconeri Edin Dzekot favorizálja.

Több olasz forrás egybehangzó értesülései szerint a Roma végre egyezségre jutott a Napoli csapatával Milikkel kapcsolatban.

A Sky Sport Italia további részletekkel is szolgált: az ügylet 25 millió euróba fog kerülni a Farkasoknak, amely egy 3 millió eurós kölcsönből, egy 15 milliós kötelező kivásárlási opcióból és egy szezon végén fizetendő, viszonylag könnyen teljesíthető 7 millió eurós bónuszból áll.

A 26 éves támadó öt éves szerződést kapna, amely során évente 4.5 millió eurót kereshetne.

Mindazonáltal a Sky Sport Italia és a többi forrás szerint is Milik még nem bólintott rá az ajánlatra.

Ennek oka az, hogy a lengyel válogatott játékos a Juventusba vágyódik, ezért is utasította vissza a Napoli szerződéshosszabbítási ajánlatát. 

Most azonban mindhárom klub sürgeti Miliket, hogy fogadja el az ajánlatot, mivel így a Roma nem tudja eladni a 34 éves Dzekot, és a Juventus sem tudja Andrea Pirlo első számú kiszemeltjét leigazolni. 

A Sportitalia szerint Milik ezért már hajlik a megegyezésre, és a szezont már a Stadio Olimpicoban kezdheti meg.  

Ha beindul a domino effektus, akkor is van annak realitása, hogy a Juventus végül Luis Suarezzel is megállapodik, és egy jelképes összegért leigazolja, azonban ez valószínűleg csak később történhet meg.

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!