donnarumma (acmilanclubbudapest)

Donnarumma fizetésemelést akar

Gianluigi Donnarumma a hírek szerint 10 millió eurós nettó fizetést szeretne kapni a Milantól, a felek a kapus 2021 júniusában lejáró szerződésének meghosszabbítása miatt ültek tárgyalóasztalhoz.

A hálóőr a Milan akadémiájáról került fel az első csapathoz, és 2015 októberében debütált, mindössze 16 évesen és 8 hónaposan.

Már akkor is a középpontba került a szerződésének ügye, amikor a jelenlegi kontrakutsát aláírta 2017-ben, azonban ez a szerződés a következő szezon végén lejár.

A Corriera della Sera szerint a játékos ügynöke, Mino Raiola továbbította a játékos igényét a Milan vezetősége felé. Eszerint a kapus évente nettó 10 millió eurót keresne a mostani 6 millió euró helyett.

Ez valószínűleg nem fog átmenni a vezetőségnél, mivel a klub számos más csapattal egyetemben pont a bérek csökkentésén dolgozik.

Raiola egyébként túl van már egy sikeres szerződéshosszabbításon, mivel Zlatan Ibrahimovic aláírta az új megállapodást, amely alapján nettó 7 millió euró üti a markát.

Azonban a Rossoneri gyorsan időnyomás alatt találhatja magát, mivel Donnarumma szerződése hamarosan le fog járni: ha minden így marad, akkor a szabályok szerint januárban már szabadon tárgyalhat akárkivel. Ez azt jelenti, hogy a kapusnak pontosan 147 napja van addig, ameddig elkezdheti a tárgyalásokat más csapatokkal is.

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!