aurelio-de-laurentiis-espn

A Napoli Sokratisról tárgyal

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis elismerte, hogy a Napoli tárgyalásokat folytat az Arsenallal Sokratis Papastathopoulosról, és hogy Arek Milik és Kalodou Koulibaly elhagyhatják a San Paolot a megfelelő ajánlatok esetén.

A Partenopei elveszítette a csatát a Lille védőjéért, Gabrielért folytatott harcban az Ágyúsokkal szemben, így az elnök most elismerte, hogy Sokratisen gondolkoznak. 

Azon dolgozunk, hogy Sokratis Papastathopoulost le tudjuk igazolni az Arsenaltól, valós lehetőségként tekintünk erre az ügyre.” mondta ADL a Castel di Sangroban az IlNapoliOnline.com szerint.

A klub tulajdonosa elismerte továbbá, hogy mind Koulibaly, mind Milik mehet, ha megfelelő ajánlatot kapnak.

Igen [mehetnek – a szerk.], de csak megfelelő ajánlat esetén. Ha ilyen ajánlatot kapunk, akkor el fogjuk adni őket.” mondta. “Ebben az országban, ahol senkinek semmi nem garantált, és ebben az Európában, ami hanyatlik, a szurkolóknak meg kell élniük minden napot. A legjobbat akarjuk nyújtani. Ajánlottak már 100 millió eurót is, azonban visszautasítottam.”

De Laurentiis szeretne már végre szurkolókat látni a San Paoloban.

Teljes mértékben [támogatom, hogy visszatérjenek – a szerk.]. Nem látok okot arra, hogy miért ne térhetnének vissza, remélem, hogy egy 56.000 fős stadionban 23.000 ember esetében tartható a távolság.”

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!