ibra

Raiola: Zlatan egyelőre nem a Milan játékosa

Zlatan Ibrahimovic nem lesz jelen, amikor a Milan megkezdi a felkészülést a holnapi napon, jelentette be a játékos ügynöke, Mino Raiola, aki azt is hozzátette, hogy nem a pénzről van szó.

A támadónak egyelőre nincs csapata, miután lejárt a szerződése a Milannál, ahova ingyen igazolható játékosként érkezett az LA Galaxy-tól januárban.

A hírek szerint a Rossoneri két éves szerződést ajánlott neki, azonban a játékos évi nettó 7 millió eurós fizetési igényével szemben a csapat “csak” 6 millió eurót plusz bónuszokat ajánl

A Sky Sport Italia megerősítette, hogy nincs határidő megszabva, tehát a játékos nem próbálkozik azzal, hogy máshova megy, ha nem kapja meg, amit kér, a tárgyalások továbbra is folytatódnak.

Holnap nem lesz ott, egyelőre így is marad” mondta Raiola a Sky Sport Italiának.

Még mindig tárgyalunk, de egyelőre nem tudtunk megegyezni. Ez nem a pénzről szól, hanem az elvekről és a stílusról. Két személyen múlik, hogy működik-e egy kapcsolat, és ha Ibrahimovic nem akar a Rossonerinél maradni, akkor nem folytatjuk a tárgyalásokat. Elliottnak döntéseket kell hoznia, nehéz döntéseket. Tudják, hogyan kell döntéseket hozni a pénzügyi világban, azonban meg kell tanulniuk, hogyan kell döntéseket hozni a sport világában. A tárgyalás kényes szakaszában vagyunk, de ennél többet nem akarok mondani. Mindig optimista vagyok. Nem generálom a problémákat, hanem a megoldásokat keresem.”

Raiola a Milan kapusát, Gianluigi Donnarummát is képviseli, akinek a szerződése 2021 júniusában jár le.

Nem beszéltem Gigioról, és nem is áll szándékomban. Érzékeny téma ez a szurkolókkal. A klubnak jelenleg más prioritásai vannak, és ez nem a megfelelő pillanat, hogy erről beszéljünk.”

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!