ROME, ITALY - MAY 20: SS Lazio head coach Simone Inzaghi  during the Serie A match between SS Lazio and Bologna FC at Stadio Olimpico on May 20, 2019 in Rome, Italy.  (Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Inzaghi tudja, hol siklottak ki

Simone Inzaghi megjelölte azt a pillanatot, ahol a Lazio letért a pályájáról, és kifejezte sajnálatát a Napoli elleni 3:1-es vereséggel kapcsolatban. 

A Biancocelesti a Juventus első számú kihívójává lépett elő egészen a koronavírusig, mivel az újrakezdés után már nem voltak ugyan az a csapat.

Csalódottak voltunk, mivel tudtuk, hogy az Atalanta kikapott az Inter ellen, és jó lett volna harmadikként végezni” mondta a Mister a Sky Sport Italiának.

Ez közrejátszott a feszült hangulathoz, és az elszabadult indulatokhoz, azonban most már minden rendben. Jobban is játszhattunk volna, azonban ez semmit nem von le ennek a nagyszerű szezonnak az értékéből. Lehagytuk a Napolit, a Milant és a Romát, olyan csapatokat, akiket magasabbra soroltak, mint minket. A legnagyobb szívfájdalmam a bergamói mérkőzésünk az Atalanta ellen. Hat vagy hét játékosunk hiányzott, akik egyébként kezdtek volna. Természetes, hogy ez problémát okoz. vezettünk, azután problémáink adódtak, de nem tudtam senkit beküldeni, hogy felrázzam a csapatot.”

A Lazionak még várnia kell, hogy biztos legyen BL szereplésük, mivel még mindig van némi esély arra, hogy lemaradnak a legrangosabb európai kupasorozatról. Ez akkor lehetséges, hogy ha a Napoli nyeri a BL-t, a Roma pedig az EL-t, mert az UEFA szabályai szerint csak 5 csapat vehet részt egyazon országból a BL-ben, és a Lazio már a 6. lenne Olaszországból.

Kicsit pihenünk, megpróbáljuk fejleszteni a keretet, és reméljük, jól kezdjük majd a következő Serie A szezont és a BL-t. A legutóbbi mérkőzéseken kezdtük újra megtalálni a játékunkat, három egymást követő győzelmet ünnepelhettünk, mivel a keret már majdnem újra teljes. Az első félidőben a Napoli ellen is jól teljesítettünk, de butaság volt a tizenegyes, és a szünet után már nem voltunk ott fejben.”

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!