gattuso (goalcom)

Gattuso bízik Insigne visszatérésében

Gennaro Gattuso bízik abban, hogy Lorenzo Insigne visszatér a Barcelona elleni mérkőzésre, miután megsérült a Lazio ellen 3:1 arányban megnyert mérkőzésen. 

Elég paprikás volt a hangulat a San Paoloban, jó pár nem odaillő bekiabálással, valamint az oldalvonalnál a két stáb összeszólalkozásával.

Az olasz foci mentalitása megváltozott az elmúlt években, senki nem ad ingyen semmit” mondta Gattuso a Sky Sport Italiának.

Megérdemeltem, hogy leküldött a játékvezető, beismerem, hogy túl messzire mentem, kicsit túl sokat beszéltem. Sajnos mindkét fél egy kicsit túl messzire ment, és ezt a játék sínylette meg. Nem beszéltem még Simone Inzaghival, mivel jobb, amíg várok, hogy lehiggadjak, különben még több kárt okoznék.”

A győzelmet beárnyékolja Insigne késői sérülése, aki könnyek között hagyta el a pályát a combját fájlalva.

Insinge már beszélt az orvossal, kiértékeljük a helyzetet a következő 48 órában, még az eredményekre várunk. Reméljük, nem annyira súlyos, mint elsőre gondoltuk.”

Ez most versenyfutás az idővel, mivel a Napolinak a Bajnokok Ligájában lesz jelenése augusztus 8-án, ahol a Barcelonával mérkőznek meg a legjobb nyolc közé jutásért.

Van már egy csapatösszeállítás a fejemben, de meglátjuk, bizonyos játékosok hogy regenerálódnak a következő pár napban. Fontos fejezetet próbálunk megírni a klub nagykönyvébe. [A Napoli még sosem jutott el a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában – a szerk.]. Sok mindent kipróbáltunk az újraindulás óta. Bizonyos mérkőzéseken ultra-támadó felfogásban játszottunk, máskor mélyebben. Mindkettőt tudnunk kell alkalmazni minden meccsen, a helyes pillanatokban. Természetesen mivel az első mérkőzés 1:1 lett itthon, több kockázatot kell vállalnunk. Az elején még nem tudta a csapat, hogy presszingeljen, de már megy nekik.

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!