conte 2 (sempreinter)

Conte: a Leverkusen kontrái életveszélyesek

Antonio Conte figyelmezteti az Intert, hogy ne engedjék az életveszélyes Bayer Leverkusen kontrákat az EL-ben, és szerinte be kell bizonyítania a csapatnak, hogy méltó az elődöntőre.

A Bayer Leverkusen nagyon veszélyesen kontrázik, és nagyon kell figyelnünk arra, hogy ne engedjünk sok helyet nekik, különben ezek végzetesek lehetnek.” mondta Conte a Sky Sport Italiának a sajtótájékoztatón.

Egységesnek kell lennünk, és úgy játszani, ahogy gyakoroltuk mind labdával, mind labda nélkül. Ezek a mérkőzések gyakran a részleteken múlnak, így a koncentráció kulcskérdés lesz. Arra számítok, hogy a kemény munka hosszú távon meghozza a gyümölcsét. A csapatnak fókuszálnia kell arra, amit legjobban tud, ami a foci. Ez minden edző álma.”

Az Inter korábbi játékosa, Andreas Brehme azt mondta, hogy szerinte az EL későbbi győztese ennek a párharcnak a továbbjutója lesz.

Ezeken a mérkőzéseken már nincsenek esélyesek, miután elérted a negyeddöntő és elődöntő szakaszát, bármi megtörténhet” válaszolta erre Conte.

Ahogy azt a Getafe elleni mérkőzésen is mondtam, be kell bizonyítanunk, hogy helyünk van az elődöntőben. Megmutattuk a Getafe ellen, hogy a négy között a helyünk, most tovább kell mennünk. Pozitívaknak kell lennünk, mivel minden nap azért dolgozunk, hogy elérjük a végső célunkat. Nem szabad, hogy úgy fejezzük be ezt a sorozatot, hogy bármit is megbántunk, mindent bele kell adnunk, és akkor elégedettek leszünk.”

A mérkőzés magyar idő szerint ma este 21:00 órakor kerül megrendezésre Düsseldorfban. 

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!