lautaro-fc-barcelona-noticias-1

Bartomeu akadályozza a Lautaro és Messi ügyleteket

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu úgy nyilatkozott, hogy a tárgyalások az Interrel Lautaro Martinez ügyében félbeszakadtak, továbbá biztos benne, hogy Leo Messi tartja a szavát.

A két klub hónapok óta kering a Lautaro ügy körül, ugyanis az Inter nem volt hajlandó engedni a 111 millió eurós kivásárlási árból, amely klauzula egyébként lejárt.

A Barca több héten keresztül tárgyalt az Interrel Lautaroról, azonban a tárgyalások közös döntés alapján félbeszakadtak” nyilatkozta Bartomeu a spanyol Sport újságnak.

A jelen helyzet nem teszi lehetővé, hogy komoly befektetéseket eszközöljünk.”

Ugyanez igaz Neymarra is, akit korábban próbált visszaszerezni a Barca a PSG-től, azonban Bartomeu “gazdaságilag kivitelezhetetlennek” minősített.

Az elmúlt hetekben olyan pletyka is felütötte a fejét, hogy az Inter Messit csábítja egy új kaland ígéretével, mivel egész profi karrierjét a Camp Nou-ban töltötte, azonban az elnök nem aggódik.

Messi mindig úgy nyilatkozott, hogy a profi karrierjét a Barcelonában szeretné befejezni. Annak ellenére, hogy valóban 2021-ben lejár a szerződése, Leo képes még három vagy négy évet a legmagasabb szinten teljesíteni. Nincs kétségem afelől, hogy tartja a szavát, és itt fejezi be a karrierjét.”

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!