aurelio-de-laurentiis-espn

ADL beszélt a Koulibaly üzletről, és szerinte Sarri hülye

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis elhintette, hogy Kalidou Koulibaly valószínűleg elhagyja a Napolit, és úgy gondolja, hogy Maurizio Sarri hülye volt, hogy elment a déliektől.

A klub elnöke egy sor interjút adott a tegnapi nap folyamán, miután bejelentették Victor Osimhen leigazolását a Lille-től 50 millió euróért készpénzben (plusz 10 millió euró bónuszokban), plusz Orestis Karnezis játékjogát is átruházta a francia csapatra a Partenopei.

A hírek, és maga Koulibaly szerint is a védő a nyáron csapatot vált, a legvalószínűbb kérő a Manchester City, akik 65 millió eurót sem sajnálnának a szenegáli védőért.

Kalidou egy remek ember, és természetesen szomorú lennék, ha elveszítenénk.” mondta ADL a Sky Sport Italiának.

Mindennek megvan a helye és ideje, még egy esetleges elválás esetén is. Jelenleg nincs 90 millió eurónk, és mint minden esetben, két félen múlik a válás.”

De Laurentiis szintén kommentálta a friss Serie A bajnok, Maurizio Sarri első szezonját a Juventus kispadján, amivel a klub zsinórban 9. elsőségét ünnepelte.

Teljesen természetes, hogy nyert a Juventusszal.”  mondta. “Sarri mindig is különleges helyet foglal el a szívemben, mert egész Európát lenyűgöztük a focival, amit a vezetésével mutatott a csapat. Mindig hálás leszek neki, de mind elkövetünk hülyeségeket az életben. Ő két-három ilyen hülyeséget is csinált, de ez már az ő problémája. Kár, mert ha maradt volna a Napolinál, akkor talán velünk nyert volna Scudettot. Ehelyett azt mondta: ‘Miért vállaljak kockázatot? Inkább elmegyek máshová.’ Máshova ment, de nem hiszem, hogy bárhol is olyan boldog lenne, mint a Napolinál volt.”

Gennaro Gattuso december közepén váltotta a csapatnál Carlo Ancelottit.

Gattuso egy igazi férfi, de ugyanakkor egy ex-játékos is, aki világbajnokságot is nyert. Nem kell bizonyítania senkinek semmit, így ilyen szempontból nagyon hasonlít rám. Senkit nem fogok tartóztatni, ha nem akar maradni. Ha Rhino boldog itt, akkor folytatódik a kapcsolatunk. Ha új kihívásokra vágyik, akkor mehet. Most itt elindult egy új időszámítás, ami addig tart, ameddig tart.”

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!