conte zhang (zeta vision)

Van-e edzőválság az Internél?

Antonio Conte és az Inter jelenleg eléggé kemény időszakon megy keresztül. Mindenkinek az a célja a klubnál, hogy a szezon végére a klub a lehető legjobb helyen álljon, és minél tovább jusson az Európa Ligában is. 

Azonban a szezon végéhez közeledve felerősödtek azok a hangok, hogy nem felhőtlen Conte és a Zhang család kapcsolata. Az edző állítólag több pénzt és minőségi játékosokat szeretne (tőle ez azért már jól ismert “fordulat”), és a hírek szerint a vezetőség és az edző a szezon végén le fognak ülni, hogy kiértékeljék a múltat és a jövőt. Természetesen harag nélkül, amennyire ez lehetséges. 

Ami messziről is kitűnik, az az elnök-tulajdonos erős pozíciója: Steven Zhang azonban nem szeretné Contét keresztre feszíteni, és máris változtatni a projekten, a prioritás számára a stabilitás és az állandóság.

Viszont ha továbbra is együtt akarnak dolgozni, akkor a klub részéről szükség lesz bizonyos befektetésekre az átigazolási piacon, és meg kell beszélni: milyen játékosokra és mennyit költhet a klub, illetve Conte. A Mister ugyanis nagy változásokat szeretne eszközölni a kereten, Zhang Contéval képzeli el a jövőt, és állítólag nem gondolkozik “B” terven. Így tehát kijelenthetjük, hogy ha az Inter nyáron edzőt vált, az csak azért lesz, mert Conte fel akar állni.

Úgy tűnik tehát, hogy az áttörés közel van, a válás pedig nagyon valószínűtlennek tűnik, de ettől még muszáj lesz a feleknek leülni, és átbeszélni, ki mit akar, mik az Inter tervei a jövőre nézve. A Suning csoport és Conte győztes csapatot akar összerakni, csupán a “hogyan” kérdésre kell megtalálni a közös választ. 

Azonban mielőtt a Mister és a menedzsment leül, hogy átbeszéljék a 2020/21-es terveket, azelőtt még az idei szezont kell sikeresen befejezni. A közös jövő prioritás mindkét fél számára, és Zhang úgy gondolja, Conte a legjobb választás, hacsak nem találnak kibékíthetetlen ellentéteket.  

Forrás: calcio-mercato.com

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!