insigne gattuso (gonfialarete.com)

Insigne szerint Gattuso megváltoztatta a Napolit

Lorenzo Insigne a klub jelenlegi edzőjét, Gennaro Gattusot méltatta, mivel szerinte megfordította a klub szerencséjét.

Többek között a csapat kapitányának találatával nyert a Napoli a Roma ellen 2:1-re, amely sikernek köszönhetően a Partenopei pontszámban már beérte az AS Romát, és csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a hatodik helyre. A játékos a gólját látványosan Rhinoval ünnepelte. “Mióta megérkezett, rátaláltunk a győzelemhez vezető útra.”

Nagyszerű mérkőzés volt, szükségünk volt erre az Atalanta elleni, idegenbeli vereséget követően. Jó válasz volt ez, és ezen az úton kell továbbmennünk” mondta Insigne a Sky Sport Italiának.

A Napoli már bebiztosította az Európa Liga indulási jogát, miután megnyerte a Coppa Italiát, azonban a csapat jócskán megváltozott, mióta Gattuso átvette decemberben Carlo Ancelottitól.

Tudjuk, hogy nem teljesítettünk jól a szezon elején, de mióta Gattuso megérkezett, jó úton járunk, és már tervezzük vele a teljes újrakezdést a következő szezonra.”

A játékrendszerbeli változásokon túl az új edző rögtön éreztette velem, hogy fontos vagyok a csapatnak, bízik bennem, és mindannyian próbáljuk kivenni a részünket a támadásból és a védekezésből is.

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!