Tonali (90min)

Tonali egyre közelebb az Interhez?

Az Inter az aktív tárgyalási szakaszba lépett Sandro Tonali átigazolásának ügyében, azonban az általuk ajánlott 35 millió euró még elég messze van a Brescia által kért 50 millióhoz képest.

Beppe Marotta, a milánóiak sportigazgatója elég jól pörgeti az ügyeket ebben a hónapban, hiszen az Inter már bebiztosította Achraf Hakimi, a Real Madrid Borussia Dortmundnál kölcsönben lévő játékosának leigazolását (a hírek szerint) 40 millió euró plusz bónuszokért.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Nerazzurri most teljes erőbedobással az olasz piac legkapósabb játékosára, Sandro Tonalira koncentrál.

A Juventus végül úgy tűnik, kiszállt a versengésből egyrészről azért, mert Tonali számtalanszor hangoztatta, hogy inkább egy milánói csapathoz igazolna, másrészt pedig azért, mert éppen ma érkezett meg orvosi vizsgálatra a Barcelonától megszerzett Arthur Melo (az AC Milan és a Roma pedig nem engedheti meg magának Tonalit).

A hírek szerint az Inter jelenleg egy 30 millió euró plusz 5 millió teljesítmény-alapú bónusz ajánlatot tett le a Brescia elnökének asztalára.

A Brescia viszont 50 milliót szeretne kapni a fiatal játékosért, azonban pozíciójukat nagyban gyengíti egyrészt a koronavírus miatt kialakult általános áresés, másrészt a szinte biztosra vehető kiesés az első osztályból.

A La Gazzetta úgy gondolja, hogy az Inter egy kölcsönszerződés + kötelező kivásárlási opció konstrukcióban gondolkozik, így két évre osztanák szét a játékos megszerzésének költségeit.

Ez hasonló konstrukció lenne, mint amihez nyúltak Stefano Sensi esetében, akit a Sassuoltól szereztek meg ugyanilyen módszerrel (Sensit szintén az olasz középpálya jövőjének tekintik Nicolo Barellával együtt).

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!