insigne (90min)

Pisacane: Insigne egy csöndes vezér

Vincenzo Pisacane, a Napoli csapatkapitányának, Lorenzo Insignének az ügynöke elmondta, hogy a játékos mindig is egy csöndes vezér volt, és a “lázadás” sosem történt volna meg a csapaton belül, ha a szezon elején is Gennaro Gattuso a déliek edzője.

Insignét korábban bűnbaknak kiáltották ki a szezon közbeni gyenge szereplés miatt, azoban ügynöke kijelentette, hogy az olasz válogatott játékosnak nem voltak rendezetlen ügyei a korábbi edzővel, Carlo Ancelottival.

Mindig egy csöndes vezér volt” mondta az ügynök a Radio Punto Nuovonak. “Szívén viseli a csapat sorsát.”

Most végre tiszta fejűnek és eltökéltnek látom, ami annak is köszönhető, amit Gattuso csinál.”

Bűnbaknak kiáltották ki a lázadás miatt, ami lehetetlen. Nem voltak gondjai Ancelottival, csupán a pályán betöltött szerepe miatt lett ő felelősnek kikiáltva.”

Az ügynök továbbá azt is elmondta, hogy ez a lázadás sosem történt volna meg a jelenlegi edzővel.

Lorenzo jó srác, nem olyasvalaki, aki számon tartja a sérelmeit. Sokmindent írtak az elmúlt hónapokban, de a játékos mindig profin viselkedett a pályán.”

Gattusoval ez a lázadás sosem történt volna meg.”

Insigne szerződése 2022 június 30-án lejár, és Pisacane kitart amellett, hogy még korai lenne a hosszabbításról tárgyalni.

Előbb szeretném megbeszélni Lorenzoval, hogy ő mit szeretne, hogy érzi magát. Még két év van vissza a szerződéséből, korai lenne bármiről is dönteni.”

[Aurelio] De Laurentiis nagyszerű elnök: számunkra, ügynökök számára a Napoli egy nyugodt klub.”

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!