hakimi (yahoo sports)

Marotta: a Hakimi ügyet ma lezárjuk

Az Inter sportigazgatója, Beppe Marotta megerősítette, hogy optimista azzal kapcsolatban, hogy sikerül a mai napon véglegesíteni minden kérdést a Real Madriddal Achraf Hakimi ügyében.

Több híradás is egybehangzóan állítja, hogy a vételár 40 millió euró plusz 5 millió bónuszokban, és a spanyol alakulat nem kap visszavásárlási opciót.

A klub és a Zhang család célja, hogy jó befektetést csináljunk, éljünk a piac adta lehetőségekkel” mondta Marotta a Sky Sport Italiának.

Nem tagadom, hogy nagyon előrehaladott tárgyalásokat folytatunk, de a jelenlegi keretünkre is szeretnék koncentrálni.”

[Piero] Ausilio nagyszerű munkát végzett a tárgyalásoknál. Még van pár kérdés, amiben meg kell állapodnunk, de a mai nap egy fontos nap lesz, mivel meglátjuk, hogyan alakulnak ezek a kérdések. Optimista vagyok. Ausilio elismerést érdemel az elmúlt hónapokban végzett munkájáért.”

Marottát ezek után a klub további nyári szándékairól kérdezték, például a Brescia középpályása, Sandro Tonali ügyében.

Minden, amit most mondhatok, hogy szeretnénk szintet lépni, azonban a koronavírus okozta gazdasági helyzet egy kicsit megnehezíti a dolgunkat. Meglátjuk, hogy alakul a piac.”

Hakimi megszerzése nagyon fontos számunkra. A tulajdonosok megteremtették számunkra ezt a lehetőséget, és ezért elismerés illeti őket is.”

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!