immobile (el arte del futbol)

Immobile: üzentünk a kritikusoknak

Ciro Immobile azoknak ajánlotta a Fiorentina elleni 2:1-es győzelmet, akik “leírták őket”.

A Lazio 1:0-s hátrányban volt, azonban először Immobile értékesített egy büntetőt, majd Luis Alberto lövésével megfordították a mérkőzést a Violák ellen, megszerezve a 3 pontot, és így tartva a 4 pont különbséget a korábban győzedelmeskedő Juventushoz képest.

Boldogok vagyunk az eredménnyel” mondta a támadó a DAZN-nak a mérkőzés után.

Azzal, hogy megfordítottuk a mérkőzést, megmutattuk, milyen erős a csapatszellem. Néhányan elfelejtik, hogy három hónapig nem játszhattunk. Elégedett vagyok a teljesítményükkel, a közepes első félidőt kivéve.”

Az újrakezdést követő első mérkőzésünk az Atalanta ellen kemény volt, de koncentrálnunk kell az előttünk álló feladatokra, és folytatni ezt a fantasztikus szezont. Csalódottak voltunk amiatt, ami Bergamoban történt, de ma este kiváló mérkőzést játszottunk. Ez több mint egy üzenet a Juve és az Inter számára, ez egy üzenet a kétkedők számára.”

A 30 éves játékos 127 Serie A góljával beérte a legendás Andriy Shevchenkot, és 8 góra van Gonzalo Higuain 36 gólos szezonrekordjától.

Nem gondolok ezekre, csak arra, hogy jól játsszak. Fizikailag fejlődnöm kell, mivel 10 mérkőzés van még hátra, és mindent bele kell adnunk.”

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!