fonseca (asroma)

Fonseca: odaajándékoztuk a Milannak a győzelmet

Paulo Fonseca a Roma csapatát hibáztatta a Milan ellen elszenvedett 2:0-s vereség miatt, mivel szerinte nem az ellenfél nyerte meg, hanem a Roma vesztette el a mérkőzést.

A mérkőzést Ante Rebic egy káosz után született találata, valamint Hakan Calhanoglu értékesített büntetője döntötte el.

Jól játszottunk az első félidőben, kiegyensúlyozott játékot mutattunk, kontrolláltuk a mérkőzést” mondta a DAZN-nak.

10 perccel a szünet után a Milan feljebb védekezett, de ez nem volt veszélyes. Nekik ajándékoztuk a mérkőzést, ez egy ugyan olyan szituáció volt, ami múlt héten a Sapmdoria ellen nekünk kedvezett.”

“Természetesen nehezebbé válik a mérkőzés, ha a csapat már egy gólos hátrányban van, mivel a Milan élesebb volt, hiszen több mérkőzést játszottak [igaz, csak eggyel – a szerk.]. Nem a Milan alakította ki a helyzeteket, mi ajándékoztuk nekik a győzelmet, és erre nem lehet jó magyarázat.

Azon dolgozunk, hogy a következő mérkőzést megnyerjük, ez most a legfontosabb. Frusztráló ez, mivel a Milannak jószerével csak távoli lövései voltak.”

Úgy gondolom, a fizikai különbségek jöttek ki, a Milannak ugyanis majdnem hét napja volt felkészülni erre a mérkőzésre, és már harmadszorra játszottak az újrakezdés óta. Mi kétszer vagy háromszor is úgy vesztettünk labdát, hogy utána nem reagáltunk rá.”

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!