di canio (the times)

Di Canio szerint a játékosok ne panaszkodjanak

Paolo Di Canio szerint a játékosoknak semmi okuk a panaszra azért, mert nyáron kell játszaniuk, és úgy gondolja, a Serie A segít a nehéz helyzetben lévő embereknek azzal, hogy focit nézhetnek a TV-ben.

Az Olaszországban elsősorban a Lazio-val sikereket elérő, de a Juventusnál és a Milannál is megforduló, nyers modora és szókimondó stílusa miatt híres/hírhedt játékos úgy véli, hogy a nyári meleg nem változtat semmit a dolgokon, akik a világ más tájain egyébként is barátságos mérkőzéseket játszanának.

A játékosok ne panaszkodjanak” mondta az Il Mattinonak. “Emlékszem, amikor Leonban, Mexikóban játszottunk nyár közepén.”

42 fok volt, és az csak egy barátságos mérkőzés volt. [Marco] De Marchit és [Gianluica] Luppit majdnem újra kellett éleszteni félidőben.”

Én szeretem a nyári mérkőzéseket, azok igazi összecsapások. Természetesen több a holtidő, de mégis jobb, mint edzeni a klub alkalmazottjaival vagy valami favágókkal az erdőben, akik ellen 12:0-ra nyersz, de megvan az esélye, hogy súlyosan megsérülj.”

Ha most normális menetrend lenne, akkor egyébként is a világ másik felén játszanának barátságos mérkőzéseket a Manchester City vagy a Chelsea ellen, 5-6 nappal a nyári szünet előtt.”

Legalább most jelzést küldenek az emberek felé. Az átlagemberek felé, akiknek most nagyon nehéz, akiknek több kilométert kell gyalogolni munkába, és szükségük van egy kis kikapcsolódásra, ami júniusban és júliusban a foci lesz a TV-ben.

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!