koulibaly (90min)

A City Koulibaly-t akarja

Olasz hírforrások szerint a Manchester City nagyon szeretné leigazolni a Napoli védőjét, Kalidou Koulibaly-t, akinek az ára jelentések szerint 100 millió euró.

A Calciomercato szerint Pep Guardiola nagyon szeretné a szenegáli válogatott játékost az Etihad Stadium-ba csábítani a következő szezontól.

Bár a védővel leginkább a Liverpoolt hozták szóba az utóbbi időben, a Sky Sport UK szerint a Vörösök szolidan szeretnének csak költekezni ebben az átigazolási szezonban, ez volt a fő oka annak is, hogy a Timo Wernerért folyó licitháborúból is kiszálltak a Chelsea javára.

Ők most nem fizetnének, csak 60-70 millió euró körüli összeget, ami jelentősen alacsonyabb, mint a híresen kemény tárgyalófél hírében álló Napoli elnök, Aurelio De Laurentiis által megszabott 100 millió eurós kivásárlási ár.

Koulibaly június elején 29 lett, és jelenlegi szerződése 2023-ig köti a Napolihoz. A szenegáli a KRC Genk-től érkezett 2014-ben 7.75 millió euróért.

A Manchester United is érdeklődött K2 iránt, azonban mostanában inkább más játékosokra fókuszálnak.

A Calciomercato szerint ha Koulibaly-t eladná a Napoli, akkor a Fiorentinából pótolná őt a déli alakulat, nevesül Nikola Milenkovicot nézték ki, azonban szóba jöhet még a Lille védője, Gabriel is.

Forrás: football-italia.net

Megosztás itt: facebook
OSZD MEG FACEBOOKON

Ha tetszettek a cikkek, kövess minket Facebook-on és Instagramon!